Considerăm

că natura trebuie îngrijită și protejată, de aceea, noi ne-am luat angajamentul să facem acest lucru.

Tehnologia pe care o folosim este de ultimă generație și sigură pentru mediul înconjurător.

Colaborăm în mod direct cu autoritățile locale pentru a pune în aplicare un plan de protecție a mediului, asigurându-ne că zona care înconjoară izvoarele nu este influențată de niciun fel de activitate industrială sau de poluare.

Suntem o companie independentă și ne luăm angajamentul să oferim un produs de înaltă calitate care îndeplinește toate cerințele unei ape ideale pentru consum. Orice consumator bine informat merită să descopere gustul purității provenit din izvoarele

AQUA Carpatica.

Designul minimalist și ergonomic, numeroasele beneficii pentru sănătate și gustul unic transformă AQUA Carpatica într-o apă ideală pentru orice consumator din întreaga lume.

AQUA Carpatica a devenit un brand internațional care se bucură de aprecierea consumatorilor din Statele Unite Ale Americii, China, Japonia, Australia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania, Italia, Rusia, Israel.

Produsul Anului


În cadrul competiției “Votat Produsul Anului® – Consumatorii premiază inovația”, ediția a IX-a, produsele AQUA Carpatica Kids și AQUA Carpatica 250 de ml au fost premiate. AQUA Carpatica Kids a fost desemnată ”Produsul Anului 2018” în categoria apă pentru copii, iar AQUA Carpatica 250 de ml în categoria apelor minerale.


Premiile Fibra


Campania AQUA Scanner, realizată alături de agenția de publicitate Cohn&Jansen JWT, s-a numărat printre marii câștigători ai Premiilor Fibra #2 la următoarele categorii:

- Gold FIBRA
la Mobile Apps

- Silver FIBRA
la Shopper Experience

- Best Use of Technology


Superior Taste Award


Apa minerală naturală plată și apa minerală naturală, natural carbogazoasă AQUA Carpatica au fost premiate cu cele mai înalte distincții posibile: EXCEPTIONAL Products cu 3 Golden Stars atât în cadrul celei de-a XIII-a, cât și în cadrul celei de-a XIV- a ediții Superior Taste Award (2017 și 2018).

Ceremoniile de premiere sunt organizate de International Taste & Quality Institute în Bruxelles, Belgia și sunt prezidate de un juriu excepțional alcătuit din 125 de chefi și somelieri specializați în degustare și analiză senzorială.

Read More

Fine Waters International


AQUA Carpatica a fost premiată în categoria apelor minerale naturale carbogazoase la cea de-a III- a ediție a Competiției Fine Waters International din Guangzhou, China, în 2017. Cele mai prestigioase ape din întreaga lume au concurat în 8 categorii, cu un juriu alcătuit din cei mai calificați somelieri din lume.

Read More

D&AD


AQUA Carpatica a primit premiul White Pencil la categoria Comunicare și Interacțiune la primul eveniment cu premii în comunicare D&AD Impact 2016, de la New York, pentru campania ”Testul Purității”. Campania le-a oferit consumatorilor mijloacele prin care să-și poată testa nivelul de nitrați prezenți în apele îmbuteliate din România cu ajutorul testerelor de nitrați. Cu ajutorul acestor rezultate înscrise de oameni pe platformele noastre de comunicare au fost puse bazele unei hărți de protecție împotriva nitraților la nivelul întregii țări.

Read More

Cannes Lions


AQUA Carpatica a obținut trofeul de aur în cadrul celui mai important festival de publicitate din lume, Cannes Lions, ediția 2016, pentru campania ”Testul Purității”, la categoria PR.

Read More

Effie Awards


Eficiența remarcabilă și creativitatea ideilor care au stat în spatele campaniilor noastre publicitare au fost premiate de-a lungul timpului cu 9 premii Effie:

- Bronze Effie 2011, categoria New Product

- Gold Effie 2013, pentru campania “Vote for purity” – Legea Apei, categoria “David vs Goliat”

- Silver Effie 2014

- Grand Effie 2015, Gold Effie pentru categoria Non-Alcoholic Beverages și un Bronze Effie pentru categoria Brand Experience pentru campania ”Testul Purității”

- Gold Effie 2017 pentru campania ”AQUA Scanner”, categoriile Non-Alcoholic Beverages și Brand Experience

- Gold Effie 2018 pentru campania ”Gustul Purității”, categoria Non-Alcoholic Beverages

High End Bottled Water Expo China


AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a câștigat Marele Premiu la cea de-a VI-a ediție Bottled Water Expo in China (CBW), singurul târg din China dedicat apei îmbuteliate de înalta calitate și cel mai important din Asia.

CUMPĂRĂ

DESCOPERĂ GUSTUL PURITĂȚII!